Cykelkampagne: Test en Elcykel på din arbejdsplads

Lån elcykler til medarbejderne i en periode

Elcykler kan dække flere transportbehov end almindelige cykler, men de er ofte dyrere at anskaffe. Derfor ved mange ikke, hvordan elcyklen kan passe ind i deres hverdag. Giv derfor jeres medarbejdere mulighed for at lade bilen stå og prøve at cykle til og fra arbejde på en elcykel.

I 2020 tilbyder Moving People arbejdspladser at teste elcykler blandt medarbejdere i en fire-ugers periode. Hvis din arbejdsplads vil være med, så kontakt Nanna Vanderskrog på mail: nanna.vanderskrog@gate21.dk.

Moving People har i samarbejde med Fri BikeShop Glostrup lavet en fordelagtig aftale, hvor arbejdspladser kan leje ti elcykler ud til ti medarbejdere i fire uger for kun 12.500 kroner inklusiv levering og afhentning af cyklerne på arbejdspladsen. Herved kan I give jeres medarbejdere mulighed for at teste elcyklens muligheder som et skattefrit personalegode.

Og hvorfor så det? Flere forsøg har vist, at når man først har prøvet at pendle på en elcykel, så forsvinder mange af de barrierer, som vi mennesker har for at ændre vores daglige vaner om transport – og det bliver pludselig meget nemmere at lade bilen stå hjemme nogle dage om ugen eller helt at droppe den.

Og det er der mange fordele ved – både for medarbejderen og for jeres virksomhed. Det gavner nemlig både sundheden, klimaet, trængslen og kan reducere det areal, din virksomhed skal bruge på P-pladser.

Læs mere om, hvilke resultater du kan forvente ved udlån af elcykler her.

Hjælp til at låne elcykler ud på arbejdspladsen?

Moving People har sammen med Furesø Kommune lavet en guide til, hvordan arbejdspladser kan lave kampagner, hvor medarbejderne kan teste elcykler af. 

I guiden kan I finde gode råd om bl.a. lånesedler, cykelfaciliteter og kommunikation til medarbejderne, som deltager i kampagnen. 

Slå op i guiden (pdf) og find inspiration til, hvordan jeres arbejdsplads kan låne elcykler ud til medarbejdere.