Find din grønne mobilitetsudbyder

Skal I arbejde med mobilitet på arbejdspladsen?

Her på siden finder du tilbud, som kan benyttes af arbejdspladser, der ønsker at sætte fokus på grøn, sund og effektiv medarbejdertransport.

Klik på billedet og kom til udbyderens hjemmeside

Cykelpartnerskab 2020

Oversigten er udviklet som et initiativ under Cykelpartnerskab 2020, hvor der sættes særligt fokus på at fremme sund, fleksibel og klimavenlig transport for medarbejdere.

Mangler dit tilbud i oversigten?

Så skriv til Lene Ulsted Carlsen, Gate 21.

Send udbydernavn, kort tekst og link til relevant hjemmeside.
Så undersøger vi, om tiltaget falder inden for oversigtens formål.

Se mere om Moving People og Cykelpartnerskab 2020s formål og visioner her.

Medarbejdercykler

Bike & Talk

Motivation og motion. Så enkelt kan det siges. Det er, hvad vi kan og hvad vi vil. Motivere dig og dine kolleger til at elske cykelturene med hinanden, fordi I føler jer dygtige og ved, hvad I laver. Lad os hjælpe jer på vej!

Cykelservice

BikeRunner

Hos BikeRunner kan virksomheder arrangere, at medarbejderne kan få serviceret deres cykel på arbejdspladsens adresse. I kan give medarbejderne en cykelservice, eller de kan selv betale for den - uden stor administration for virksomheden.

Vejledning og kampagner

Blafferstoppesteder

Blaffernationen laver kommune-, landsby- og turismesamarbejder om etablering af officielle blafferstoppesteder, som samskabes med lokale borgere og partnere. Formål: Mere tillid og fællesskab lokalt via klimavenlig mobilitet og CO2-neutrale rejser.

Er også en del af:
Samkørsel

Medarbejdercykler

Bycyklen - Bycykelstation

Egen Bycykelstation for kun 189.995 kr. eller 4.995 kr./måned. Erstat en parkeringsplads med en Bycykelstation, og gør det let for medarbejdere og kunder at tage det sunde, klimavenlige valg lige til døren.

Medarbejdercykler

Bycyklen - Fri Bycykel

Fri Bycykel til alle medarbejdere i et år for 349 kr./medarbejder. Giv medarbejderne muligheder for at selv at mærke fordelene ved en elcykel og gør noget godt for både sundhed, klima og trængsel.

Samkørsel

Commute

Hos Commute går klima og økonomiske besparelser hånd i hånd. Commute optimerer pendling, alt kørsel internt inkl. taxa og udbetaling af kørepenge. Der laves specifikke løsninger til kunderne med brugervenlighed, datasikkerhed og forståelse for brugeradfærd i særklasse.

Cykelservice

Cykeltanken - dit mobile cykelværksted

Cykeltanken er et kørende cykelværksted, som fixer cykler på stedet. Her tilbydes favorable løsninger til virksomheder, hvor professionelle cykelsmede opererer inden for et hvert felt, når det gælder servicereparation af ansattes cykler.

Cykelservice

Cykelven's mobile værksteder

Cykelven besøger med jævne mellemrum arbejdspladser i hele Storkøbenhavn og servicerer deres 7.000 medlemmer, og foretager alle slags reparationer. Grundtanken er at holde alle kørende året rundt, motivere til dette, og stå for al administration.

Vejledning og kampagner

Cyklistforbundet - Cykelvenlig Arbejdsplads

Bliv certificeret efter fælleseuropæiske standarder og opnå guld, sølv eller bronze. Ud over certificeringen får I en transportvaneundersøgelse samt anbefalinger til det videre arbejde med at gøre jeres virksomhed endnu mere cykelvenlig.

Vejledning og kampagner

Cyklistforbundet - VI CYKLER TIL ARBEJDE

VI CYKLER TIL ARBEJDE er Danmarks største motionskampagne, der har fået tusindvis af danskere op på cyklerne siden 1997. Kampagnen opfordrer arbejdspladser landet over til at cykle til arbejde i hele maj måned, og der er både god motion og fede præmier på spil.

Medarbejdercykler

Donkey Republic

Med Donkey Republic kan arbejdspladser nemt og hurtigt tilbyde delecykler som fremmer den grønne omstilling, forbedre sundheden og gør livet nemmere for deres ansatte. Donkey har over 4.500 cykler i København, Aarhus, Odense, Aalborg mm.

Vejledning og kampagner

DTU - Mobilitets- undersøgelse

Center for Transport Analytics på DTU tilbyder en standard mobilitetsundersøgelse, som giver arbejdspladsen indblik i medarbejdernes daglige transportmønstre. Dette kan vise, hvor mobilitetstiltag kan gøre størst gavn og sætte fokus på den grønne transport.

Medarbejdercykler

Erhvervscykler.dk

En miljømæssig måde at transportere sig selv og sine vare på. Erhvervscykler.dk har ladcykler der kan håndtere mange forskellige opgaver. Alle ladcykler kan leases med forsikring og serviceplan, så ladcyklen kører på højeste niveau.

Er også en del af:
Cykelservice

Medarbejdercykler

Fri BikeShop ApS Glostrup

FIRMACYKLER ALL INCLUSIVE - LEASE DIN CYKEL UDEN OLIEFINGRE Fri BikeSmart for Business er en all inclusive løsning for din virksomhed. For en fast månedlig ydelse sikres det, at dine firmacykler altid kører som smurt. Gratis hent/bringe service.

Er også en del af:
Cykelservice

Dele- og bybiler

GoMore Erhvervsleasing

GoMore Erhvervsleasing er den bedste måde at have firmabil på. En firmabil fra GoMore kan lejes ud, når den holder stille. Sådan kan kommuner og virksomheder reducere leasingudgiften, mens de bidrager til bedre brug af planetens ressourcer.

Er også en del af:
Samkørsel

Dele- og bybiler

GreenMobility

GreenMobility udbyder 400 grønne delebiler i København, som gør det nemt og billigt at komme rundt i byen. Appen fungerer som din nøgle til 100% eldrevne biler.

Medarbejdercykler

JOOLL

JOOLL = Cykel over Lønnen. JOOLL har gjort det helt enkelt. Virksomheden stiller en super lækker cykel inklusiv forsikring og service til rådighed for en fast lav månedelig pris som medarbejderen bliver let beskattet af.

Dele- og bybiler

LetsGo - Bæredygtig medarbejdertransport

Giv din arbejdsplads adgang til 250 nye energioptimerede delebiler med egne parkeringspladser og vær med til at imødegå CO2 udfordringen på transportområdet. Kom hvorhen i landet I vil - når cyklen ikke rækker.

Medarbejdercykler

Maravelo Hybrid Bicycle Club

Maravelo Ride&Smile abonnement gør medarbejdere til firmasponserede elcykelister, som markedsfører arbejdspladsen på deres italienske eBikes og kører til en lav ydelse, uden binding, betalt over lønnen.

Vejledning og kampagner

Mobilitetsspil

Mobilitetsspillet er et dialog- og prioriteringsværktøj, som COWI tager med ud til virksomheder, der ønsker at få konkretiseret virksomhedens handlemuligheder indenfor mobilitetsplanlægning. Mobilitetspillet findes også i en udgave til kommuner.

Vejledning og kampagner

Moving People - Test en Elcykel

Vær med i cykelkampagnen på arbejdspladsen og få sundere medarbejdere. Moving People facilciterer en kampagne, hvor arbejdspladser i en periode på fire uger kan udlåne elcykler til medarbejderne som et skattefrit personalegode.

Vejledning og kampagner

Moving Spaces

Moving Spaces løser mobilitetsudfordringer og rådgiver inden for helhedsorienteret mobilitets- og cykelløsninger. Vi arbejder både internationalt og nationalt med cykelstrategier, rådgivning og design for kommuner og private. Vi har et særligt fokus på brugeradfærd og kommunikation kombineret med fysiske løsninger.

Samkørsel

Nabogo - Vi kører sammen

Nabogos formål er at fremme samkørsel og styrke kollektiv transport - sammen med kommuner, regioner og trafikselskaber. Nabogos højteknologiske app tager udgangspunkt i brugernes behov, og nabogos kampagner flytter adfærd i den virkelige verden.

Cykelservice

Ren Cykel

Ren Cykel har siden 2015 serviceret arbejdspladser I hele Danmark. Konceptet er simpelt - mens folk er på arbejde bliver cyklen serviceret, repareret og vasket. Ren Cykel sørger for, at jeres cykler er 100% kørende, året rundt.

Medarbejdercykler

Saxil Cykler på Frederiksberg

Saxil Cykler på Frederiksberg tilbyder den populære, stilfulde og robuste svenske Pilen cykel. Fås i en klassisk model, en sporty model og som el-cykel. Brand jeres virksomhed med stel i logofarven, en logofolie eller et flot bagagebærerskilt. Pris fra kr. 3.919,00 + moms.

Er også en del af:
Vejledning og kampagner

Vejledning og kampagner

Supercykelstier

Supercykelstierne tilbyder vejledning og sparring til at igangsætte cykelfremmende tiltag på arbejdspladsen gennem et gratis, skræddersyet dialogbaseret samarbejde, som tager udgangspunkt i netop jeres mål, udfordringer og ambitioner.

Medarbejdercykler

Swapfiets

For et fast månedligt beløb får man en Swapfiets kvalitetscykel med det blå forhjul inklusiv service. Swapfiets arbejder for at gøre cyklen til det oplagte valg i hverdagen og for at skabe en sundere og mere bæredygtig verden med cyklen som løftestang.

Samkørsel

Ta'Med

Ta’Med er FDMs samkørsel-app og har ca. 3000 brugere rundt i landet. Appen findes på Appstore og Google Play, er åben for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer og kører i hele landet.

Medarbejdercykler

Two Wheel Company

Helt nyt elcykel koncept. Billige ordninger til firmaer og deres medarbejdere. Fri elcykel via lønnen eller medarbejdercykler uden omkostninger for firmaet. Leasing, service og forsikring tilbydes.

Medarbejdercykler

Velorbis

Opdag Velorbis' unikke firmacykler! Tilpas i 205 RAL-farver, match jeres brand, og styrk virksomhedens bæredygtige image. Vælg som Carlsberg og 2000+ andre virksomheder – synliggør jeres brand med Velorbis' logocykler. Kontakt Reda Belmadani for tilbud.

OBS! Nogle udbydere kan være præsenteret i flere kategorier eller tilbyde andre mobilitetssløsninger, som ikke fremgår af oversigten.

Udbydere og tiltag som vises i oversigten er ikke anbefalet eller yderligere undersøgt af Moving People og Cykelpartnerskab 2020.

Udbyderoversigten er finansieret af: