Nyheder

Traditionelt er det ikke et anliggende for virksomheder at kommunikere om offentlige anlægsarbejder. Men letbanearbejdet er så omfattende og vil have betydning for tilgængeligheden for en række virksomheder langs Ring 3 gennem de næste 5-7 år. Derfor vælger flere virksomheder at hjælpe medarbejdere og kunder med at holde sig opdateret om den aktuelle trængsel.
Sådan vil Fredensborg Rådhus gerne have, at de ansatte siger, om deres arbejdsplads - og sådan er det også hos Agilent Technologies. Derfor er begge arbejdspladser blevet certificeret som Cykelvenlig Arbejdsplads gennem Cyklistforbundet.
Ny kampagne fra projektet Moving People får flere arbejdspladser til at udlåne elcykler til særligt bilister blandt medarbejderne. Tidligere forsøg har vist, at 34 procent cykler minimum tre dage om ugen efter, de har prøvet en elcykel, og at de føler sig sundere.
Det forpligter at have grøn omstilling som kernefokus. Derfor har vi i Gate 21 naturligvis kigget vores transportvaner efter i sømmene. Med udgangspunkt i egne erfaringer vil vi gerne inspirere til, hvad andre virksomheder kan gøre for at skabe bedre mobilitet for medarbejderne.
Forår og sommer er oplagt cykelvejr og derfor også tidspunktet for de store tilbagevendende cykelkampagner. Men hvordan får man medarbejderne til at cykle hele året rundt? Hos MOE er man måske ved at knække koden – mens de ”knækker cancer”.
Fang dagens fantastiske solopgange og -nedgange med en cykeltur til og fra arbejde i den mørke tid, vi går i møde. Det er et af rådene fra Active Consulting til medarbejderne i Agilent Technologies, som arbejder aktivt med at få medarbejderne til at cykle mere. Få flere gode råd – lige til at hænge op i cykelkælderen – i denne artikel.
32 medarbejdere på Furesø Rådhus satte sig i slutningen af august op på cyklen i forbindelse med et event på rådhuset. Det var startskuddet til projektet ’Turbo på cykelpendlerkulturen på Furesø Rådhus’, som skulle få flere medarbejdere til at cykle mere til og fra arbejde. 
Gennem de seneste år har netværket Smart Mobility in LOOP CITY arbejdet med en række virksomheder for at forberede dem på den øgede trængsel, når byggeriet af letbanen går i gang.
Anlægget af letbanen i LOOP CITY og udvidelse af MOEs eget domicil har fået virksomheden til at sætte ekstra fokus på nye måder at komme på arbejde på.
At komme frem til tiden er vigtigt for de fleste – både når de skal møde på arbejde og hente børn om eftermiddagen. Derfor har virksomhederne i netværket Smart Mobility in LOOP CITY efterspurgt en god og gennemsigtig plan for, hvordan der informeres under letbanearbejdet, og hvor informationerne findes. Både kommuner og Hovedstadens Letbane har den seneste tid arbejdet for at gøre det nemt at få information, når maskinerne hakker i vejene på og omkring Ring 3. Både kendte og nye informationskanaler og -teknologier tages i brug.