Om Moving People

Hvad er Moving People?

Moving People samler virksomheder og kommuner i netværk, der arbejder for at gøre det nemt for medarbejdere at komme til og fra arbejde på en smart, effektiv og grønnere måde gennem nemmere adgang til, og skift mellem, bus, tog og cykel, så rejsen hænger sammen fra dør til dør. I Moving People netværket og gennem Moving Peoples aktiviteter kan kommuner og virksomheder hente inspiration til, hvordan de kan gøre medarbejdernes transport grønnere og sundere. Hjemmesiden her hjælper også arbejdspladser i gang med en masse værktøjer, ligesom der under Moving People paraplyen opstår nye projekter som eksempelvis handler om cykling eller samkørsel.

Bag Moving People står Gate 21, og aktiviteterne er finansieret af Region Hovedstaden. 

Hvorfor Moving People?

Moving People bygger på filosofien bag Mobility Management, som arbejder med at påvirke pendlernes transport i en grønnere og sundere retning ved at finde viden om, hvorfor de skal fra A til B, hvornår og hvordan. Vi bruger mange metoder til at påvirke transporten lige fra information, nudging, transporttilbud, testrejse-kampagner til tiltag som understøtter den generelle transportinfrastruktur som eksempelvis stationscykler, delebiler og supercykelstier. Moving People ser altså helhedsorienteret på transport og understøtter mobilisten – som daglig vælger den transportform, der passer til dagens gøremål.

Historien bag Moving People

Moving People udspringer af ‘projektet Moving People‘, der i årene 2016-2019 engagerede mere end 80 virksomheder og 17 kommuner i hovedstadsregionen i arbejdet at gøre medarbejdernes transport grønnere og sundere. I dag er Moving People stadig et netværk af kommuner og virksomheder, der iværksætter og afholder en række aktiviteter med transport som omdrejningspunkt.

Læs mere om ‘projektet Moving People‘ og de resultater, vi skabte sammen. Projektet var finansieret af Region Hovedstaden.

Kontakt

Ønsker du mere viden, eller vil din arbejdsplads være en del af Moving People netværket, så kontakt:

Anna Thormann
Programleder Bæredygtig Mobilitet, Gate 21
anna.thormann@gate21.dk

Lene Ulsted Carlsen
Kommunikationskonsulent, Gate 21
lene.ulsted.carlsen@gate21.dk