Ikoner

Ikoner

Vi har udviklet et sæt af ikoner som en hjælp til virksomheder, der vil arbejde med mobilitet og gerne vil kortlægge forhold og faciliteter, der understøtter grøn og fleksibel transport. Ikonerne bliver brugt i et resultatark, der blandt andet viser virksomhedens faciliteter. Se eksempel til højre på siden. Men kan bruges af alle virksomheder, når I skal vise medarbejderne, hvilke faciliteter I stiller til rådighed – eksempelvis på jeres intranet.

Grønne og grå ikoner

Ikonerne har to farver og to betydninger:

De grønne ikoner viser, hvilke faciliteter virksomheden allerede har.
Eksemplet her viser, at virksomheden har “Lademulighed for elbiler”.

 

De grå viser, hvilke faciliteter, virksomheden endnu ikke har og derfor kan arbejde på at etablere. Eksemplet her viser, at virksomheden ikke har “Firmacykler”, men vil arbejde på at få det.

 

Ikonerne kan bruges til information

De grønne ikoner kan også bruges til at informere medarbejderne om, hvilke faciliteter virksomheden har, og hvor de findes på arbejdspladsen. Dette kan eksempelvis være på et kort over virksomheden, hvor man kan se, hvor faciliteterne er lokaliseret, i en folder til nye medarbejdere eller i det fysiske rum.

Ikoner til download

Du er velkommen til at downloade ikonerne herunder i henholdsvis grå, grøn, eps-format og jpg-format og bruge dem i din egen virksomhed.

Ikoner jpg grøn
Ikoner jpg grå

Ikoner eps grøn
Ikoner eps grå

 

Klik på billedet herover for at se det i stort format.