Cykelkampagner (eksterne)

Cykelkampagner (eksterne)

Ved at informere og reklamere for eksterne cykelkampagner kan virksomheden påvirke sine medarbejdere til at cykle mere og samtidigt styrke fællesskabet på arbejdspladsen. Det kan være nemmest at ændre sine transportvaner sammen med andre og derfor er arbejdspladsen et godt sted at starte. Cykelkampagner der bliver lanceret sammen med andre cykelfremmende tiltag har endnu større chance for at påvirke flere medarbejdere til at begynde at cykle. Kampagnerne kan blandt andet kombineres med forbedrede cykelfaciliteter eller en erhvervskortordning til kollektiv trafik.

Vi Cykler til Arbejde

Hvert år i maj måned vælger tusindvis af danske medarbejdere at deltage i kampagnen Vi Cykler til Arbejde. Kampagnen er et eksempel på, hvordan man kan styrke fællesskabet på arbejdspladsen og samtidig skabe flere cyklister. Vi Cykler til Arbejde motiverer nye cyklister til at fortsætte med at cykle ved at have løbende konkurrencer i maj måned. For at en ny transportvane skal blive grundlagt, er der brug for tid til at integrere cyklen i hverdagslivet.
I 2016 deltog 65.690 medarbejdere og cyklede tilsammen 10.927.383 kilometer i løbet af kampagnen
(Kilde http://www.vcta.dk/OmVCTA ).

OBS! Vær opmærksom på, at Vi Cykler til Arbejde i 2020 er flyttet til september måned grundet COVID-19.

I kampagnen kan medarbejdere konkurrere mod hinanden om flest kørte kilometer og flest cykeldage på forskellige hold internt i virksomheden, men også med hold fra andre virksomheder.
Som virksomhed er der også mulighed for at lave ekstra konkurrencer internt i vi cykler til arbejde. Her kan der være præmier til den af virksomhedens medarbejdere, der cykler mest eller, som har formået at lave den største vaneændring i løbet af kampagnen. Læs mere om deltagelse i kampagnen på http://www.vcta.dk/.

Interne kampagner

Der er også mulighed for at lave egne interne cykelkampagner på din virksomhed. Læs mere her.

Få inspiration til cykelkampagner og andre cykelfremmende tiltag på arbejdspladsen i Moving Peoples udbyderoversigt her.

Vi Cykler stadig til Arbejde – sommeren i 2018

I sommeren 2018 lukker henholdsvis Frederikssundbanen fra 1. juni til 26. august og Kystbanen fra den 30. juni til 12. august, på grund af banerenoveringer. Derfor har Cyklistforbundet og virksomhedsnetværket Moving People valgt at forlænge Vi Cykler til Arbejde med støtte fra Region Hovedstaden.

Du og dine kolleger har derfor mulighed for at cykle hele sommeren, hvis jeres arbejdsplads er beliggende i Region Hovedstaden. Læs mere på https://www.vcta.dk/vicyklerstadig.

Læs om cykelkampagner

Klik på billedet for at se cykelkampagneplakaten i stor størrelse