Virksomheder i cykelugen

Virksomheder i cykelugen

Cykelugen afholdes for de virksomheder, som er med i Smart Mobility netværket på Avedøre Holme. Hvis arrangementet bliver en succes, kan erfaringerne deles med andre virksomheder, og arrangementet kan bredes ud til alle virksomheder på Avedøre Holme næste år.

De virksomheder, der deltager i cykelugen i uge 15 på Avedøre Holme er:

Chr. Hansen

“I Chr. Hansen arbejder vi passioneret for at forbedre fødevarer og sundhed. Det gælder selvfølgelig også vores egen sundhed, og derfor er det en rigtig god ide med Avedøre Holme Cykeluge, som skaber fokus på at cykle på arbejde.”

Annemarie Meisling, CSR Director, Chr. Hansen

IF Skadeforsikring

”I Avedøre Holme Cykeluge sætter vi fokus på, at cykling er en både sund, effektiv og samtidig realistisk mulighed for mange af vores medarbejdere, når de skal på arbejde. Kampagnen hænger også fint sammen med vores CSR politik, hvor vi arbejder positivt med medarbejdernes sundhed og med at minimere vores miljømæssige fodaftryk.”

Bo Petersen, Miljø- og indkøbsansvarlig,
IF Skadeforsikring

KLS PurePrint

”I KLS PurePrint vil vi gerne inspirere vores medarbejdere til at vælge cyklen som transportmiddel. Ud over at cyklen ikke belaster miljøet, så er det også utrolig sundt at få motion og frisk luft. At cykle til arbejde er helt i tråd med vores bæredygtige værdigrundlag og vores vision om at være verdens grønneste trykkeri.”

Kasper Larsen, CCO, KLS PurePrint A/S

Andre virksomheder er også velkomne.

Virksomheder i netværket på Avedøre Holme, som støtter op om cykelugen, men som ikke har særskilte tiltag:

  • Lantmännen Unibake Danmark A/S
  • TEC
  • Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut
Vil I vide mere?

Der er plads til flere virksomheder i Cykelugen.
Læs mere om aktiviteterne her

Charlotte Hauerslev,
projektleder, Gate 21
Mail