Aktiviteter i cykelugen

Aktiviteter i Cykelugen på Avedøre Holme

Virksomhederne har planlagt en række aktiviteter i ugens løb. Nogle aktiviteter er åbne, så andre virksomheder og deres medarbejdere er velkomne til at deltage. Se herunder, hvordan din virksomhed og medarbejdere deltager.

Ren Cykel

Ren Cykel kommer og tilbyder medarbejderne cykelservice, så de kan få ordnet deres cykel, mens de er på arbejde. Medarbejdere fra andre virksomheder på Avedøre Holme, som gerne vil have ordnet cyklen i cykelugen, er velkomne til at booke en tid hos en af de tre virksomheder.
[Indsæt links til booking her].

Her kan du se, hvornår Ren Cykel er på besøg hos de enkelte virksomheder:

KLS PurePrint A/S
Jernholmen 42A
2650 Hvidovre
IF Skadeforsikring
Stamholmen 159
2650 Hvidovre
Chr. Hansen
Jernholmen 1-27
2650 Hvidovre
 Onsdag/torsdag  Fredag  Onsdag/torsdag

Læs mere om Ren Cykels Cykelservice her.

Green Mobility

Green Mobility tilbyder medarbejderne at leje en bybil, som supplement til cyklen, hvis man eksempelvis har taget cyklen på arbejde og har brug for en bil til et møde. Medarbejdere i virksomheder på Avedøre Holme, som gerne vil prøve en bybil, kan oprette sig på Green Mobilitys hjemmeside eller på ”Din Bybil” app’en.

Man er også velkommen til at komme og tale med Green Mobilitys street team, som er på Avedøre Holme i cykelugen. Herunder kan man se, hvor og hvornår teamet er på besøg, hvor de vil være at finde på den enkelte virksomhedsparkeringsplads og tilmed tilbyder 60 minutters gratis kørsel med en kampagnekode, man får udleveret på stedet.

KLS PurePrint A/S
Jernholmen 42A
2650 Hvidovre
IF Skadeforsikring
Stamholmen 159
2650 Hvidovre
Chr. Hansen
Jernholmen 1-27
2650 Hvidovre
Tirsdag
klokken 9.00-12.00
Fredag
klokken 13.00-16.00
Fredag
klokken 10.30–13.00

Læs mere om Green Mobility på deres hjemmeside her.

Supercykelsti Sekretariat

Supercykelsti Sekretariatet kommer og fortæller om alle fordelene ved at cykle og giver inspiration til, hvordan man kan arbejde med at fremme cykling til og fra arbejde.

Hvis du arbejder med ledelse, facility, CSR, HR eller lignende, er du velkommen til at høre Supercykelsti Sekretariatet fortælle om, hvordan du kan fremme cykling på din arbejdsplads på det fælles inspirationsmøde – se tid og sted herunder:

KLS PurePrint A/S
Jernholmen 42A
2650 Hvidovre
 Mandag klokken 13.00

Læs mere om Supercykelstierne her.

E-bikecenter

E-bikecentret har stillet 10 cykler til rådighed for virksomhederne, som de kan udlåne, så medarbejderne kan få lov at teste, hvordan det er at flyve afsted på en el-cykel til og fra arbejde.

Læs mere om E-bikecentrets elcykler og muligheder her.

Andre aktiviteter

Virksomhederne planlægger også selv en række sjove aktiviteter, som sætter endnu mere fokus på cykling på den enkelte arbejdsplads.

Se virksomhedernes folder til med-arbejderne her:
Vil I vide mere?

Der er plads til flere virksomheder i Cykelugen.
Læs mere om virksomhederne her

Charlotte Hauerslev,
projektleder, Gate 21
Mail