Værdi for virksomheder

Moving 30 skaber værdi for de virksomheder, der deltager, på en lang række punkter inden for områderne Human Ressources, Corporate Social Responsibility, Økonomi og Facility Management. Vær med og skab værdi for både medarbejdere og virksomhed.

Attraktiv arbejdsplads og bedre rekruttering

Erfaringer viser, at medarbejdere skifter bilen ud med cykel og kollektiv transport på 10-15 procent af turene, hvis der er gode valgmuligheder. Gode transportmuligheder øger tilfredshed med transport til og fra virksomheden og i arbejdstiden.

I Moving 30 kan vi hjælpe jer med at forbedre transporten for medarbejdere.

Bæredygtighed og samfundsansvar

Målet er, at alle virksomheder i Moving 30 reducerer CO2-udledningen fra medarbejdernes transport med 6-10 procent. I Moving 30 arbejder vi med at måle, analysere og følge op på medarbejdernes pendling.

Resultaterne kan bruges til eksempelvis CSR rapporter eller UN Global Compact. Her vil I kunne levere på Sustainable development goals 9, 11 og 13.

Business driven actions

Sund transport giver færre sygedage. Færre, der tager bilen, betyder mindre efterspørgsel på parkeringspladser. Mindre spildtid i trafikken giver mere produktivitet.

Moving 30 arbejder med tiltag, der er en god forretning.

Branding af partnerskab i forhold til et globalt marked

International kommunikation om grønne transportpartnerskaber og samfundsansvar.

 

Læs mere om, hvordan Moving 30 skaber værdi her.