Konference: Moving People towards sustainable societies

Årets vigtigste konference stiller skarpt på, hvordan vi gennem transport kan skabe positive aftryk på tre af vor tids største udfordringer – klima, sundhed og mobilitet. Der er brug for handling nu!

Sæt kryds i kalenderen den 10. og 11. september 2019, hvor Gate 21 og en række partnere inviterer til mobilitetskonferencen
Moving People – towards sustainable societies. Med transport som fællesnævner får du her årets vigtigste debatter, praktiske eksempler og netværk til dit arbejde med sundhed og forebyggelse, klima, byplanlægning, eller dine opgaver som CSR-, HR- og Facility Manager, samt politik- og organisationsudvikling. Læs mere om konferencen her.

Konferencen byder på en række konkrete erfaringer – det kalder vi #changebypractice. Hold dig opdateret om konferencens program ved at tilmelde dig Moving Peoples nyhedsbrev.

Call for cases!

Konferencen skal vise eksempler på og erfaringer med en bredere tilgang til transport og mobilitet. Derfor vil vi gerne invitere dig, der har en god case eller et godt projekt til at holde oplæg. Send os en kort beskrivelse af projektet, om de opnåede resultater og erfaringer. Læs meget mere om kriterierne for Call for papers her og download skema til udfyldning.

Frist for at indsende dit forslag er den 6. juni 2019. Forslag sendes til charlotte.hauerslev@gate21.dk.

 

HVOR

Gate 21
Auditorium
Liljens Kvartér 2
2620 Albertslund

HVEM

Politikere, virksomheds-ledere, planlæggere, udbydere og offentlige og private organisationer.