Inspiration fra udlandet

Join the Mobility Management community!

Her finder I de vigtigste platforme og Communities i Europa for Mobility Management.

EPOMM – European Platform on Mobility Management

EPOMM er et europæisk Mobility Management netværk for regeringerne i de europæiske lande, der er arbejder med Mobility Management. EPOMM er en international non-profit organisation placeret i Belgien.

Hos EPOMM kan I finde de væsentlige dokumenter fra EU-projekter, der er relateret til Mobility Management. Læs mere her.

ELTIS

ELTIS deler information, viden og erfaringer inden for bæredygtig mobilitet i byer i Europa. ELTIS henvender sig til personer, der arbejder med transport samt med relaterede fagområder, herunder by- og regionaludvikling, sundhed, energi og miljøvidenskab. ELTIS er finansieret af Europa-Kommissionens Generaldirektorat for Mobilitet og Transport.

Hjemmesiden har et afsnit om mobilitetsplaner, som giver information om, hvordan I kan udvikle og gennemføre planer for bæredygtig bytrafik. Læs mere her.

SWEPOMM

SWEPOMM er et svensk netværk for alle, der arbejder med Mobility Management. Netværket vil styrke arbejdet medMobility Management i Sverige.

SWEPOMM fungerer som et forum, hvor deltagerne udveksler erfaringer med og kan stille spørgsmål af forskellig karakter vedrørende Mobility Management. Desuden fungerer SWEPOMM som en videns- og informationskanal for organisationer på lokalt, regionalt, nationalt og europæisk plan.