Virtuelt netværksmøde: Sammen om samkørsel

3. marts 2021, klokken 13.00 – 15.30

 

Virtuelt netværksmøde for samkørsel:
Sammen om samkørsel i efteråret

Kom til netværksmøde, og vær med til at forme en større fælles kampagneindsats for samkørsel for efteråret 2021.

Program:

Vi skyder netværksmødet i gang med et inspirationsoplæg fra Kristian F. L. Amlie, rådgiver i Bouvet indenfor mobilitet, digitalisering og bæredygtighed.

Kristian har dedikeret sig til at etablere samkørsel i Bergen, og siden 2010 har han arbejdet med et mål om, at 10 % af pendlerturene i Bergen skal være samkørte. Han har udviklet og udrullet kampagner, etableret ambassadørkorps på virksomheder og præmieret de bedste samkørere. Hans perspektiv er bæredygtighed, mobilitet og psykologi. Til mødet skal vi høre om hans praktiske erfaringer og resultater gennem mange år og hans bud på, hvad der virker.

I den efterfølgende workshop skal vi undersøge, hvilke indsatser og elementer indenfor samkørsel vi kan arbejde sammen om til efteråret. Til workshoppen tager vi udgangspunkt i de planer for samkørsel, som I hver især har, og belyser sammenhænge og fællestræk, som vi kan arbejde sammen om i efteråret.

Målgruppe: Organisationer – kommuner, virksomheder, transportaktører og andre interessenter – i hele landet, som vil samarbejde om en fælles samkørselsindsats i efteråret 2021.

TILMELD DIG HER

 

Støttet af: