Online workshop: Hvad skal en god kampagnevideo for samkørsel gøre for jer?

20. oktober 2020, klokken 13.00 – 15.00

Online udviklingsworkshop: Hvad skal en god kampagnevideo for samkørsel gøre for jer?

Hjælp os med at udvikle en fælles kampagnevideo, som skal give luft under vingerne til forårets samkørselsaktiviteter på tværs af kommuner, virksomheder og udbydere. 

Skal en god kampagnevideo være humoristisk og finurlig eller rationel og tale til vores sunde fornuft? Fungerer det bedst med korte videoklip til SoMe eller en lidt længere video, som introducerer og inspirerer til samkørsel? Og hvordan kan vi bruge vores fælles viden om samkørsel til at lave en effektfuld kampagnevideo?

Kom med til workshop, hvor vi skal undersøges, hvordan vi skaber en god kampagnevideo, som fremmer samkørsel blandt medarbejdere og pendlere. Gennem oplæg, inspiration og gruppearbejde skal vi finde opskriften på den kampagnevideo, som for alvor sætter skub i samkørsel i pendlingen.

Program

Eftermiddagen skydes i gang med velkomst og præsentation af samkørselsindsatsen i Moving People ved Anna Thormann, Programleder, Gate 21. Dernæst vil Britta Charmig, Projektleder, Midttrafik, vise og fortælle om deres populære kampagnevideo ’Bussen’ som inspiration og videndeling til den gode kampagnevideo. Også Region Hovedstaden vil fortælle om deres arbejde med videoer til fremme af samkørsel på regionens hospitaler. Herefter sætter vi gang i gruppearbejdet og fælles dialog om den gode kampagnevideo for samkørsel. Til sidst en fælles opsamling og afslutning, hvor vi skal høre, hvilke ideer eftermiddagen har genereret.

Målgruppe

Workshoppen er for kommuner og virksomheder i Moving People, der gerne vil samarbejde om at løfte samkørsel.

Workshoppen er aktuel for dig, hvis:

    • I som arbejdsplads (privat eller offentlig) allerede har et tilbud om samkørsel, men gerne vil have sat mere skub i, at det bliver brugt.
    • I som kommune vil fremme samkørsel i samarbejde med virksomheder.
    • Eller hvis I som kommune eller udbyder vil fremme samkørsel for pendlere.

Arrangementet er afholdt.

Workshoppen og samkørselsindsatsen i Moving People er støttet af: