Webinar: Hvordan holder vi fast i nogle af de gode transportvaner, vi fik under coronakrisen?

11. juni 2020, klokken 14.00-15.15

Webinar: Hvordan holder vi fast i nogle af de gode transportvaner, vi fik under coronakrisen?

Virksomheder og kommuner i Moving People har gennem de seneste tre år arbejdet med at påvirke medarbejdernes transport i grønnere og sundere retning. Med Covid-19 er vores transportmønstre til arbejde ændret radikalt, og vi er blevet verdensmestre i distancearbejde og virtuelle møder. Det er godt for både klimaet og trængsel. Men hvad kommer vi til at tage med os? Hvordan vil vores transportmønstre se ud i fremtiden? Og kan vi bruge erfaringerne fra Moving People, når medarbejderne igen skal tilbage på arbejde?

På mødet får vi indsigt i, hvordan coronakrisen har påvirket transporten til arbejde, virksomhedernes forventninger til brug af distancearbejde og virtuelle møder i fremtiden, og vi vil se på, hvad hvordan vi i fremtiden kan understøtte de nye gode transportvaner.

Vi lægger op til dialog og drøftelser, hvor du som deltager gerne må bidrage egne erfaringer fra din arbejdsplads.

Målgruppe 
Kommuner og virksomheder, som arbejder med transportvaner, og som ser et potentiale i at holde fast i nogle af de nye transportmønstre som hjemmearbejde, cykling, samkørsel, når medarbejdere skal tilbage på arbejdspladsen i takt med at samfundet åbner mere op.

Program

  • Hvordan vil Coronakrisen ændre vores transportvaner? Og hvad betyder det for den måde vi arbejder med hverdagens transport for pendlere?
    Debatoplæg ved Jakob Høj, kompetencechef, MOE
  • Hvordan har Coronakrisen påvirket virksomhedernes arbejde? Og hvad vil det betyde for pendlermønstrene fremover?
    Debatoplæg ved Lise Bjørg Petersen, sekretariatschef, DI
  • Hvordan har Coronakrisen påvirket livet i byen? Registreringer af livet under corona i fire danske byer og refleksioner om genåbningsperioden og tiden efter corona.
    Debatoplæg ved Birgitte Bundesen Svarre, director og teamleder, Gehl

Arrangementet er afholdt.