Nyheder

Skal dine medarbejdere cykle til arbejde hele sommeren? Cyklistforbundet forlænger sin maj-kampagne i samarbejde med projektet Moving People og inviterer alle berørte af sommerens banelukninger og andre med arbejdsplads i Region Hovedstaden til at deltage i en sommerudgave af VI CYKLER TIL ARBEJDE.
Smart Mobility in LOOP CITY-netværket inviterer virksomheder og kommuner til møde om letbanen den 8. maj 2018, klokken 15.00 – 17.30.
Vil du gerne inspirere dine kolleger til at cykle mere, men mangler du ideer til at komme i gang, så er der her lidt inspiration til, hvad du kan gøre, og hvor du kan få mere information.
Et nyt pilotprojekt med bycykler skal gøre det attraktivt at lade bilen stå og i stedet tage toget til og fra arbejde for nogle af de 25.000 pendlere, der dagligt arbejder eller studerer i Lautrupgård, Ballerups største erhvervs- og industriområde. Bliver projektet en succes er der stort potentiale i at udbrede det til andre af hovedstadsområdet erhvervsområder.
Nu kan du gi’ dig selv og dine kolleger et kærligt skub op på cyklen, når ”Vi Cykler til Arbejde” skydes i gang til maj. Til de heldigste er der præmier i form af cykler og rejser - mens alle høster gevinsterne af et renere miljø, mindre trængsel på vejene og større sammenhold på arbejdspladsen.
Hver dag kører mange mennesker til arbejde i deres egen bil, og skaber trængsel på vejene. CO2- og partikeludledning kunne reduceres, hvis flere deles om bilerne. Virksomheder tester derfor bybiler i erhvervsområder, som en del af deres erhvervskørsel.
Moving People er nu halvvejs gennem projektet og har engageret 78 virksomheder og 17 kommuner i arbejdet med at gøre pendlernes transport grønnere og mere fleksibel. Moving People gør her status – og ser frem mod sidste halvdel af projektet.