Nyheder

Spørgsmålene er mange, når der bygges letbane i Ring 3. Hvornår går byggeriet i gang? Hvornår kan vi forvente arbejdet kan mærkes i morgentrafikken? Og hvorfor skal vi have en letbane i Ring 3? Vi har stillet nogle af de hyppigst stillede spørgsmål til projektdirektør for hovedstadens letbane, Patrik Magnusson, og håber du finder svar på netop dine spørgsmål.
Det behøver hverken være tidskrævende, dyrt eller besværligt at organisere samkørsel. Det er erfaringen fra Region Hovedstaden, hvor man har skabt et simpelt men effektivt system ved hjælp af eksisterende og gratis værktøjer.
Lån et gratis lokale hos kommunen – og slip for forlænget rejsetid. Det er muligheden for borgere i Egedal Kommune, som er er påvirket af lukningen af Frederikssundbanen. Også andre kommuner hjælper borgerne på vej under sommerens banelukninger.
Virksomhederne i Moving People har på en workshop arbejdet med at fremme brugen af cykel blandt medarbejderne. Få inspiration til hvad der rør sig, og hvordan du selv kan gribe det an.
Skal dine medarbejdere cykle til arbejde hele sommeren? Cyklistforbundet forlænger sin maj-kampagne i samarbejde med projektet Moving People og inviterer alle berørte af sommerens banelukninger og andre med arbejdsplads i Region Hovedstaden til at deltage i en sommerudgave af VI CYKLER TIL ARBEJDE.
Smart Mobility in LOOP CITY-netværket inviterer virksomheder og kommuner til møde om letbanen den 8. maj 2018, klokken 15.00 – 17.30.
Vil du gerne inspirere dine kolleger til at cykle mere, men mangler du ideer til at komme i gang, så er der her lidt inspiration til, hvad du kan gøre, og hvor du kan få mere information.
Et nyt pilotprojekt med bycykler skal gøre det attraktivt at lade bilen stå og i stedet tage toget til og fra arbejde for nogle af de 25.000 pendlere, der dagligt arbejder eller studerer i Lautrupgård, Ballerups største erhvervs- og industriområde. Bliver projektet en succes er der stort potentiale i at udbrede det til andre af hovedstadsområdet erhvervsområder.
Nu kan du gi’ dig selv og dine kolleger et kærligt skub op på cyklen, når ”Vi Cykler til Arbejde” skydes i gang til maj. Til de heldigste er der præmier i form af cykler og rejser - mens alle høster gevinsterne af et renere miljø, mindre trængsel på vejene og større sammenhold på arbejdspladsen.