Moving Spaces

Moving Spaces

Moving Spaces løser mobilitetsudfordringer og rådgiver inden for helhedsorienteret mobilitets- og cykelløsninger. Vi arbejder både internationalt og nationalt med cykelstrategier, rådgivning og design for kommuner og private. Vi har et særligt fokus på brugeradfærd og...
Mobilitetsspil

Mobilitetsspil

Mobilitetsspillet er et dialog- og prioriteringsværktøj, som COWI tager med ud til virksomheder, der ønsker at få konkretiseret virksomhedens handlemuligheder indenfor mobilitetsplanlægning. Mobilitetspillet findes også i en udgave til kommuner.
DTU – Mobilitets- undersøgelse

DTU – Mobilitets- undersøgelse

Center for Transport Analytics på DTU tilbyder en standard mobilitetsundersøgelse, som giver arbejdspladsen indblik i medarbejdernes daglige transportmønstre. Dette kan vise, hvor mobilitetstiltag kan gøre størst gavn og sætte fokus på den grønne...
Moving People – Test en Elcykel

Moving People – Test en Elcykel

Vær med i cykelkampagnen på arbejdspladsen og få sundere medarbejdere. Moving People facilciterer en kampagne, hvor arbejdspladser i en periode på fire uger kan udlåne elcykler til medarbejderne som et skattefrit personalegode.
Cyklistforbundet – Cykelvenlig Arbejdsplads

Cyklistforbundet – Cykelvenlig Arbejdsplads

Bliv certificeret efter fælleseuropæiske standarder og opnå guld, sølv eller bronze. Ud over certificeringen får I en transportvaneundersøgelse samt anbefalinger til det videre arbejde med at gøre jeres virksomhed endnu mere cykelvenlig.