Nabogo – Vi kører sammen

Nabogo – Vi kører sammen

Nabogos formål er at fremme samkørsel og styrke kollektiv transport – sammen med kommuner, regioner og trafikselskaber. Nabogos højteknologiske app tager udgangspunkt i brugernes behov, og nabogos kampagner flytter adfærd i den virkelige verden.
Ta’Med

Ta’Med

Ta’Med er FDMs samkørsel-app og har ca. 3000 brugere rundt i landet. Appen findes på Appstore og Google Play, er åben for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer og kører i hele landet.
GoMore Erhvervsleasing

GoMore Erhvervsleasing

GoMore Erhvervsleasing er den bedste måde at have firmabil på. En firmabil fra GoMore kan lejes ud, når den holder stille. Sådan kan kommuner og virksomheder reducere leasingudgiften, mens de bidrager til bedre brug af planetens ressourcer.
Blafferstoppesteder

Blafferstoppesteder

Blaffernationen laver kommune-, landsby- og turismesamarbejder om etablering af officielle blafferstoppesteder, som samskabes med lokale borgere og partnere. Formål: Mere tillid og fællesskab lokalt via klimavenlig mobilitet og CO2-neutrale rejser.
Commute

Commute

Hos Commute går klima og økonomiske besparelser hånd i hånd. Commute optimerer pendling, alt kørsel internt inkl. taxa og udbetaling af kørepenge. Der laves specifikke løsninger til kunderne med brugervenlighed, datasikkerhed og forståelse for brugeradfærd i...