Bike & Talk

Bike & Talk

Motivation og motion. Så enkelt kan det siges. Det er, hvad vi kan og hvad vi vil. Motivere dig og dine kolleger til at elske cykelturene med hinanden, fordi I føler jer dygtige og ved, hvad I laver. Lad os hjælpe jer på vej!
Erhvervscykler.dk

Erhvervscykler.dk

En miljømæssig måde at transportere sig selv og sine vare på. Erhvervscykler.dk har ladcykler der kan håndtere mange forskellige opgaver. Alle ladcykler kan leases med forsikring og serviceplan, så ladcyklen kører på højeste niveau.
Donkey Republic

Donkey Republic

Med Donkey Republic kan arbejdspladser nemt og hurtigt tilbyde delecykler som fremmer den grønne omstilling, forbedre sundheden og gør livet nemmere for deres ansatte. Donkey har over 4.500 cykler i København, Aarhus, Odense, Aalborg mm.
Two Wheel Company

Two Wheel Company

Helt nyt elcykel koncept. Billige ordninger til firmaer og deres medarbejdere. Fri elcykel via lønnen eller medarbejdercykler uden omkostninger for firmaet. Leasing, service og forsikring tilbydes.
Bycyklen – Fri Bycykel

Bycyklen – Fri Bycykel

Fri Bycykel til alle medarbejdere i et år for 349 kr./medarbejder. Giv medarbejderne muligheder for at selv at mærke fordelene ved en elcykel og gør noget godt for både sundhed, klima og trængsel.