BikeRunner

BikeRunner

Hos BikeRunner kan virksomheder arrangere, at medarbejderne kan få serviceret deres cykel på arbejdspladsens adresse. I kan give medarbejderne en cykelservice, eller de kan selv betale for den – uden stor administration for virksomheden.
Erhvervscykler.dk

Erhvervscykler.dk

En miljømæssig måde at transportere sig selv og sine vare på. Erhvervscykler.dk har ladcykler der kan håndtere mange forskellige opgaver. Alle ladcykler kan leases med forsikring og serviceplan, så ladcyklen kører på højeste niveau.
Cykeltanken – dit mobile cykelværksted

Cykeltanken – dit mobile cykelværksted

Cykeltanken er et kørende cykelværksted, som fixer cykler på stedet. Her tilbydes favorable løsninger til virksomheder, hvor professionelle cykelsmede opererer inden for et hvert felt, når det gælder servicereparation af ansattes cykler.
Fri BikeShop ApS Glostrup

Fri BikeShop ApS Glostrup

FIRMACYKLER ALL INCLUSIVE – LEASE DIN CYKEL UDEN OLIEFINGRE Fri BikeSmart for Business er en all inclusive løsning for din virksomhed. For en fast månedlig ydelse sikres det, at dine firmacykler altid kører som smurt. Gratis hent/bringe...
Cykelven’s mobile værksteder

Cykelven’s mobile værksteder

Cykelven besøger med jævne mellemrum arbejdspladser i hele Storkøbenhavn og servicerer deres 7.000 medlemmer, og foretager alle slags reparationer. Grundtanken er at holde alle kørende året rundt, motivere til dette, og stå for al administration.