Nyt rådgivningscenter for virksomheder skal få flere til at cykle mere

Nyt rådgivningscenter for virksomheder skal få flere til at cykle mere

Det nyetablerede Cykelvæksthus skal hjælpe virksomheder med at se og udnytte potentialet i cyklen som transportform både for medarbejdere og for varer.

Foto: Cyklistforbundet/Nicklas Jessen.

af | 15. marts - 2021 | Ikke-kategoriseret

Cyklistforbundet har netop åbnet et nyt rådgivningscenter – Cykelvæksthuset – som skal guide og hjælpe private og offentlige arbejdspladser med, hvordan de kan bruge cykler i hverdagen. Cykelvæksthuset tilbyder gratis at hjælpe et antal virksomheder med, hvordan de eksempelvis kan skifte taxature ud med cykelture eller fragte varer på el-ladcykler.

Cykelvæksthuset tilpasser sin rådgivning til den enkelte virksomheds situation, fortæller daglig leder af centret, Trine Stig Mikkelsen:

”Vi vil med Cykelvæksthuset give inspiration, viden og rådgivning til offentlige og private virksomheder om, hvordan man kan motivere flere medarbejdere til at vælge cyklen, og hvordan man kan bruge el-ladcykler, ladcykler og almindelige cykler til transport af varer og medarbejdere som en del af virksomhedens opgaveløsning. Ud over at formidle den nyeste viden og inspirerende cases på hjemmesiden, tilbyder vi skræddersyet rådgivning og sparring til et antal virksomheder om året.”

 

Cykelvæksthuset – et hus der bygger på viden, indsatser og rådgivning

En del af den viden, Cykelvæksthuset formidler, er samlet på hjemmesiden www.cykelvaeksthuset.dk. Her kan virksomheder finde en lang række cases om andre virksomheders cykelindsatser for medarbejdere og i varetransporten, viden om hvordan cykling påvirker trængsel, klima, og sundhed, samt konkrete løsninger, der kan fremme cykling på arbejdspladsen.

Cykelvæksthuset er finansieret af en fireårig statslig bevilling i forbindelse med en politisk aftale om forbedring af den kollektive trafik og drives af Cyklistforbundet.

Læs mere på www.cykelvæksthuset.dk og se, hvordan din virksomhed kan få gratis rådgivning.

Du kan også tage Cykelvæksthusets grønne cykelquiz her – og få fakta om, hvor sundt og grønt cykling er.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

* Påkrævet felt
Du kan her anmode om at modtage Gate 21s nyhedsbreve og e-mails med relevante informationer om aktiviteter i regi af Gate21, tilbud om arrangementer mm. Vi behandler i den forbindelse personoplysninger (navn, organisation og e-mail). Formålet med behandlingen er at kunne sende e-mails og indsamle statistik. Vores behandling af personoplysninger fremgår af Privatlivspolitikken.

Ønsker du ikke længere at modtage mails fra Gate 21 kan du klikke på afmeld-linket i bunden af et hvert nyhedsbrev, du måtte modtage fra os.

Flere nyheder om :

 

Flere nyheder om :