Få inspiration til grøn mobilitet!

Få inspiration til grøn mobilitet!

Ny publikation giver virksomheder og kommuner inspiration til – i partnerskaber – at arbejde med grønnere transport. Bag publikationen står Moving People, Movia og Gate 21.

Foto: Shutterstock

af | 23. september - 2020 | Ikke-kategoriseret

Skal din organisation til at sætte mere fokus på grøn transport i dagligdagen? Eller spilder dine medarbejdere tid i morgentrafikken? Så kan I måske blive hjulpet på vej af en ny publikation fra Moving People, der indeholder modeller og cases for virksomheder og kommuner, der ønsker at arbejde med grøn transport.

Mobilitetsrådgiver i Movia, Anja Puggaard har været redaktør på guiden, som giver en række eksempler på virksomheder, der har arbejdet seriøst med at skubbe medarbejdernes transport i en grønnere retning – ligesom den viser eksempler på, hvordan virksomheder og kommuner eller kommuner på tværs kan indgå i partnerskaber for at planlægge en grøn mobilitet for borgere og medarbejdere.

 

Ti cases giver ny inspiration

I publikationen kan du læse ikke færre end ti cases, der omhandler alt fra udlån af cykler, transport når virksomheder flytter, velgørenhed og sundhed, samt et partnerskab mellem kommuner om at vise borgerne alternative muligheder for pendling under en midlertidig lukning af en jernbane.

”Vores mission er altid at dele inspiration med vores partnere – enten i form af netværksmøder, videoer eller som her en publikation, som kan komme mange til gavn. Vi håber, at vores partnere kan få glæde af de mange cases og får mod på at iværksætte nye grønne transporttiltag,” siger Anna Thormann Boesen, programleder for Bæredygtig Mobilitet i Gate 21.

Publikationen kan ses og downloades her i pdf.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

* Påkrævet felt
Du kan her anmode om at modtage Gate 21s nyhedsbreve og e-mails med relevante informationer om aktiviteter i regi af Gate21, tilbud om arrangementer mm. Vi behandler i den forbindelse personoplysninger (navn, organisation og e-mail). Formålet med behandlingen er at kunne sende e-mails og indsamle statistik. Vores behandling af personoplysninger fremgår af Privatlivspolitikken.

Ønsker du ikke længere at modtage mails fra Gate 21 kan du klikke på afmeld-linket i bunden af et hvert nyhedsbrev, du måtte modtage fra os.

Flere nyheder om :

 

Flere nyheder om :